Limbi de pisica

Faina, albus de ou, zahar pudra.

In stoc
Cod Produs
72239
12,00 RON

Delicatețe Crocanta: Limbi de Pisica – Finete Clasica la Fiecare Muscatura

Redescopera rafinamentul simplitatii cu limbi de pisica – crocante si usoare, perfecte pentru momentele de rasfat. Cu o textura aerata si un gust dulce echilibrat, acesti biscuiti eleganti completeaza perfect orice pauza de cafea sau ceai.

Un clasic al gustarilor rafinate:
• Textura crocanta si delicata: Fursecurile sunt fine, subtiri si usor aerate, oferind o senzatie placuta si lejera.
• Gust dulce, dar echilibrat.
• Aspect elegant si versatil: Pot fi servite simple sau alaturi de creme, mousse-uri, inghetata ori fructe.

Ideal pentru orice moment al zilei:
Limbi de pisica sunt gustarea perfecta pentru cei care apreciaza deserturile usoare si rafinate. Pot insoti o ceasca de ceai, pot fi adaugate in deserturi sofisticate sau oferite ca un mic dar dulce.

Comanda acum si bucura-te de gustul delicat al unui fursec clasic, facut cu grija si finete!

Ingrediente: zahar pudra - faina - albus de ou - grasimi vegetale

Alergeni alimentari: gluten - produse lactate - seminte de susan - oua - mustar.

Informatii nutritionale (valori medii/100g):

- Valoare energetica: 608kcal/2544kJ;

- Glucide: 70g, din care Zaharuri: 41.08g;

- Grasimi: 33g, din care Acizi grasi saturati: 22.75g;

- Proteine: 7g;

- Fibre: 1g;

- Sare: 0.33g (valori medii/100g).

Informatii suplimentare
Pret 12,00 RON
Featured product No
Descriere produs

Faina, albus de ou, zahar pudra.

Info Produs

Ingrediente: zahar pudra - faina - albus de ou - grasimi vegetale

Alergeni alimentari: gluten - produse lactate - seminte de susan - oua - mustar.

Informatii nutritionale (valori medii/100g):

- Valoare energetica: 608kcal/2544kJ;

- Glucide: 70g, din care Zaharuri: 41.08g;

- Grasimi: 33g, din care Acizi grasi saturati: 22.75g;

- Proteine: 7g;

- Fibre: 1g;

- Sare: 0.33g (valori medii/100g).

Alegeți sos Ketchup
Write Your Own Review
Păreri clienți ptr. articolul:Limbi de pisica
Aprecierile Dvs.