TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE

Informații generale

  • Compania care administreaza site-ul delivery.lacasapane.ro este LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L., cu sediul in Cluj Napoca, str. Luncii nr. 19, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/9/08.01.2014 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO32069255, operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidentă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 30817/2014.
  • delivery.lacasapane.ro este un magazin on-line care comercializeaza exclusiv produse de patiserie, panificatie, cofetarie si gastronomie proprii.
  • LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L deține drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind logo-ul si toate celelalte materiale prezentate in acest site.
  • LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

De ce solicitam informatii personale?

Cand creati un cont nou pe site-ul delivery.lacasapane.ro, LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L solicita cateva informatii personale pentru:

  • A detine o evidenta a vizitatorilor pe site;
  • A urmari comportamentul clientilor in scopul cresterii calitatii serviciilor si a produselor comercializate;
  • A comunica constant cu clientii, pentru a-i tine permanent informati despre promotiile si ofertele speciale;

Pentru a putea expedia comanda, ne este necesara adresa dumneavoastra de livrare, numarul de telefon si adresa de e-mail,. Astfel veti primi o confirmare a comenzii pe e-mail si/ sau telefonic, iar curierul va poate livra produsele unde si cand doriti dumneavoastra.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare finalizarii si livrarii unei comenzi on-line de pe site-ul delivery.lacasapane.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii vreunei comenzi.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, accesul la acestea si autentificarile fiind controlate periodic de LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L desemneaza angajatii cu drept de acces la bazele de date cu caracter personal si stabileste tipurile de acces, asftel incat fiecare angajat sa aiba drept de acces la baza de date cu caracter personal numai in masura necesara pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. Angajatii LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. care au acces la date cu caracter personal sunt instruiti asupra confidentialitatii acestora si vor fi informati cu privire la prevederile legislatiei in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana, fizica sau juridica, fara acordul scris al LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.lacapane.ro si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre compania LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L pentru:

  • primirea de către clientul în cauza, din partea LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L, prin email, a unor buletine informative;
  • efectuarea de studii de piata sau transmiterea unor materiale promotionale specifice marketingului direct, de catre companie;
  • solutionarea de catre LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate companiei;

LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii,in conditiile legii aplicabile.LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. nu va inchiria sau vinde baza de date unor terte parti.
Utlizatorul poate sa isi exercite dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, prin inaintarea catre LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. a unei cereri intocmite in forma scrisa, datata si semnata (trimisa pe adresa Str. Luncii Nr. 19, Cluj-Napoca – Sediu Central), sau prin contactarea LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. pe adresa de email: office@lacasapane.ro. In cerere utilizatorul poate arata daca doreste ca raspunsul sa ii fie comunicat la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea catre utilizator se va face numai personal. LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. va comunica masurile luate in temeiul solicitarii transmise de utilizator in termen de maxim 15 zile de la data receptiei solicitarii.

Utilizatorul se poate adresa prin plangere Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in cazul in care apreciaza ca i-au fost incalcate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, in masura in care LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. nu a comunicat in termenul de 15 zile de la data receptiei solicitarii masurile luate in urma solicitarii adresate. De asemenea, utilizatorul se poate adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) inainte de expirarea termenului de 15 zile, în cazul în care o intarziere i-ar cauza un prejudiciu iminent si ireparabil, aspect care trebuie justificat si dovedit de petent la data depunerii plangerii la Autoritatea de Supraveghere.

In cazul in care utilizatorul a solicitat dezabonarea de la orice informare privind reclama si marketing comunicate de La Casa Ristorante Pizzeria Pane Dolce S.A., sau si-a exercitat dreptul de opozitie in acest sens, in metoda mentionata mai sus, va aducem la cunostinta ca La Casa Ristorante Pizzeria Pane Dolce S.A. va inceta orice forma de informare a utilizatorului privind activitatea sa de marketing, iar adresa de e-mail a acestuia va fi eliminata definitiv din baza de date a companinei aferente activitatii de reclama si marketing. Dezabonarea de la e-mailuri cu caracter publicitar se poate realiza si direct din e-mail, prin accesarea link-ului de dezabonare.

LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. este înscrisa in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal sub nr. 30817/2014.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE S.R.L. prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati (Sectiunea Contact).