Paine batuta
Faina, maia de secara, sare, drojdie.
O paine ce pastreaza gustul autentic de odinioara, plamadita dupa o reteta straveche, cu doua tipuri de maiele si lasata la dospit cateva ceasuri. Dupa coacerea painii, coaja bine rumenita este indepartata dupa obiceiul strabunilor, de aici si numele de "paine batuta".
Ingrediente: faina - maia de secara - sare - calciu - drojdie.
Alergeni alimentari: gluten.
Informatii nutritionale (valori medii/100g):
- Valoare energetica: 289kcal/1208kJ;
- Glucide: 60g, din care Zaharuri: 1.29g;
- Grasimi: 1g, din care Acizi grasi saturati: 0.23g;
- Proteine: 9g;
- Fibre: 2g;
- Sare: 1.24g (valori medii/100g);
Pret | 11,00 RON |
---|---|
Featured product | Yes |
Descriere produs | Faina, maia de secara, sare, drojdie. |
Info Produs | Ingrediente: faina - maia de secara - sare - calciu - drojdie. - Valoare energetica: 289kcal/1208kJ; - Glucide: 60g, din care Zaharuri: 1.29g; - Grasimi: 1g, din care Acizi grasi saturati: 0.23g; - Proteine: 9g; - Fibre: 2g; - Sare: 1.24g (valori medii/100g); |
Alegeți sos | Ketchup |