Paste bolognese
Tagliatele, sos ragu, parmezan, busuioc
Așa cum poate ți-ai dat deja seama, rețeta de ”paste alla Bolognese” îți are originea în regiunea Bologna din Italia. Însă aparent, sosul ragu ce îi stă la bază– este de inspirație franțuzească. Originea sigură nu este atât de importantă, cert este că maestrii bucătari la casa pregătesc rețeta de Paste Bolognese după o rețetă originală, foarte delicioasă! Convinge-te!
Ingrediente: tagliatele - sos ragu - sare - piper - parmezan - busuioc.
Alergeni alimentari: gluten - produse lactate - seminte de susan - oua - mustar.
Informatii nutritionale (valori medii/100g):
-Valoare energetica: 205kcal/859kJ;
-Glucide:21g, din care Zaharuri: 2,68g;
-Grasimi: 10g, din care Acizi grasi saturati: 5,35 g;
-Proteine: 8g;
-Fibre:0g;
-Sare: 1,45g;
Pret | 39,00 RON |
---|---|
Featured product | No |
Descriere produs | Tagliatele, sos ragu, parmezan, busuioc |
Info Produs | Ingrediente: tagliatele - sos ragu - sare - piper - parmezan - busuioc. -Glucide:21g, din care Zaharuri: 2,68g; -Grasimi: 10g, din care Acizi grasi saturati: 5,35 g; -Proteine: 8g; -Fibre:0g; -Sare: 1,45g; |
Alegeți sos | Ketchup |